Câștigă niște bani

Știu că nu am mai scris de mult și nici asta nu e o postare elaborată. În momentul ăsta fac multe lucruri și nu pot jongla zilnic cu toate. O să vină ea și o perioadă mai liniștită.

Am stat și m-am gândit dacă să dau de știre depre treaba asta cu experții electorali care încă se recruteaza pentru că 85 lei /zi și ăia impozabili și pentru maxim 5 zile  nu mi s-a părut mult pentru câtă muncă e implicată în treaba asta, după care m-am gândit că uneori 300 de lei contează .

Așa că, dacă doriți puteți să vă implicați în procesul electoral, Autoritatea Electorala Permanentă încă recrutează experți electorali pentru președinte și locțiitor secție de votare. De asemenea se recrutează și operatori de calculator pentru aceleași secții. Treaba asta se plătește cum am spus cu 85 lei/ zi dureaza maxim 5 zile, este obositoare pentru că 5 iunie e maraton de 24 de ore sau mai mult.

Informații mai la amănunt găsiție aici http://www.roaep.ro/prezentare/stire/autoritatea-electorala-permanenta-recruteaza-experti-electorali/

 

 

65610-568bc6ee682ccfc7ce75f9cd_XL

8 răspunsuri

 1. Acu vreo 2 ani era 100 lei pe zi.
  In rest, poate pentru unii nu sunt multi bani, dar am cunostinte ce in anii de facultate si de dupa au lucrat la 1-2 runde de vot. Nu s-au imbogatit, dar pe langa salariul minim de profesor banii au fost bine primiti. Pana la urma tot la scoala erau :)))

 2. Ce idee faina sa scrii pe blog despre acest lucru… am vazut si eu afisele din autobuze.
  Eu nu am avut experiente pozitive cu aceasta sugestie, imi amintesc ca am recomandat aceasta varianta de-a lungul timpului mai multor persoane care chiar nu aveau un job, dar toata lumea mi-a spus ca e prea complicat, ca trebuie sa stai o noapte intreaga, e mult stres…
  Interesant ar fi sa gasim pe cineva care a facut lucrul acesta si poate povesti cum a fost 🙂

  1. O să scriu eu pentru că printre altele acolo am dispărut 🙂

 3. toate bune? nu ai mai scris de ceva timp.

 4. sper ca esti bine si ca o sa revii curand cu postari!
  am fost si eu intr-un an loctiitor la sectie de votare. Loctiitor e mai bine decat presedinte, fiindca ai mai putina raspundere, dar chiar si asa, e destul de obositor si stresant.Dar banutii au fost buni, desi a trebuit sa astept ceva ca sa-i incasez.

  1. Sunt bine, plănuiesc o întoarcere in anul cel nou. Anul acesta la parlamentare a fost mai greu pentru loctiitori, fizic vorbind, pentru că au avut de carat sacii cu voturi prin prefectura, dar 630 de lei s-au simțit in bugetul de sărbători 🙂

 5. bonjour ma damme. Un an de pauza zic ca e suficient, iti ajunge! te reasteptam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: