Bună primăvara!

Fost-am  dusă de acasă cam o lună, nu din aia reală ci din cele virtuale. Uneori e bine să ieși în afara curentului și să privești relaxat nebunia din jur, chiar pe aia din jurul tău pentru că altfel o iei prea personal și nu mai vezi pădurea din cauza copacilor.

Ce am făcut?

Mi-am adus aminte că îmi place să scriu, nu, nu bloguri și sfaturi de economisire, sau nu numai, așa că am scris primele vreo 20 de pagini dintr-o altfel de poveste pe care sper să o termin anul ăsta.

Am terminat niște proiecte de croșetat și tricotat și am făcut planuri pentru altele, dap, anul ăsta vreau să fac jucării croșetate și păturele și botoșei și ce mi-o mai trece prin cap, care vor lua drumul pieței. E o modalitate minunată să mă deconectez de la toate problemele și parcă mi se ordonează și ideile altfel după aia.

M-am gândit la regulile de bază ale economiei pe care le-am învățat în tinerețe și m-am uitat pe piață, scade piața titlurilor, crește imobiliara,  se caută stabilitate, banii virtuali din bursă sunt volatili, nesiguri, milionarii de hârtie sunt amenințați.

Am privit războiul Dării în plată  și efectele asupra creditării la achiziționarea de imobile.

Mi-am făcut planuri pentru grădina de la țară.

Am învățat rețete noi fără zahăr și fără carne, se pare că dieta mea a decis să nu mai suporte carnea iar eu am decis să reduc zahărul.

Mi-am stabilit niște linii de urmat și cu blogurile și cu restul lucrurilor din viața mea.

Uneori viața e ca o degustare de vinuri, din când în când trebuie să faci o pauză ca să îți curăți palatul de arome și să nu termini cursa amețit.

Dar m-am întors ! O primăvară frumoasă să avem 🙂DSC_0791

 

4 răspunsuri

  1. la multi ani, primavara!
    Si vorba cantecului: e primavara, iarasi primavara.

    1. Suntem din aceeași zonă, Carianopol din Caracal, Tudor Gheorghe din satul de lângă mine, cred că avem ceva genetic cu primăvara 🙂

      1. mai ales ca ma cheama Olteanu. Desi restul neamului insista sa nu uit ca sunt nascuta in Dorohoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: