Din an în an

          Aparent blogul ăsta a devenit un fel de Moș Crăciun, din an în an apar pe aici. Nici nu mai zic că de data asta mă întorc pe bune pentru că nu pot fi sigură.

          Ce știu sigur că aș vrea e să reiau Cartea de marți pentru că e păcat să citesc cărți grozave și să nu dau și altora de veste.

Așa că  să punctăm pe scurt ce am făcut în cele 10 de luni de când nu ne-am văzut și dacă timpul îmi dă voie poate revin să dezvolt punctele importante.

1.M-am mutat de 2 ori în opt luni deci acum vă scriu din a treia casă, dacă am uitat să menționez m-am mutat din nou.

La ce a folosit? Am trăit aproape un an într-un oraș grozav în care s-ar putea să vreau să trăiesc de tot cândva. Am devenit un fel de Marie Kondo al mutărilor cu o mașină mica, la prima mutare am avut nevoie de un prieten, a doua mi-a ieșit din prima de una singură.

2. Am făcut un curs pe care îl urmăream de vreo 3 ani  NLP, programare neurolingvistică și mi-a plăcut atât de mult că vreau să fac și masterul și poate într-o zi modulul pentru trainer.

3. Am învățat să conduc, aveam permis de vreo18 ani, mi-am dat chiar oboseala să îl reînnoiesc dar conduceam o dată pe an, ei bine în ultimele opt luni am făcut în jur de 1000 de km pe luna cu o bucata serioasă de serpentine măcar de două ori pe zi.

4.Am cunoscut oameni noi pentru mine și minunați de la care am învățat multe, am întâlnit și oameni neminunați de la care am învățat și mai multe.

5. Sunt în poziția în care aș putea să îmi achit creditul în două plăți mari și am fondurile necesare, dar e inflație prefer să las creditul să se achite o vreme așa cum au fost stabilite ratele, oricum dobânda e o parte minusculă de in rată acum și să trec disponibilitățile financiare într-o valută pentru mai târziu.

6. M-am înscris la cursuri de limba greacă pentru că niciodată nu e prea târziu să înveți ceva nou.

La voi ce  e nou?

6 răspunsuri

 1. Buna si bine ai revenit, felicitari pentru faza cu condusul si autonomia in timpul mutatului:)). Noutati la mine: am facut cununia civila si logodna la biserica, am fost inundati de 3 ori la baie si 1 data la bucataria. Motiv pentru care acum avem in paralel 2 santiere, aaaa si acum imi ciclez un acvariu ;).

  1. Casă de piatră, se pare că toată lumea a făcut multe anul ăsta 🙂

   1. Multumim frumos. Da, se pare ca toti am fost mai activi ca de obicei.

 2. Bbine ai revenit, felicitari pentru condus, tot nu am carnet 🙂 . Te admir pt cursurile de greaca, eu am abandonat tot. O sa fie mai bine in viitor.
  Abia astept sa ne scrii iar despre ce carti citesti.
  Si felicitari pt situatia buna cu creditul! Ideal in perioade de inflatie e sa investesti, daca iti vin ceva idei… perfect. Nici noi nu mai facem plati anticipate pt ca am refinantat la dobanda infinitezimala, mai bine duc banii in alte directii.

 3. Ai făcut o mulțime de lucruri minunate de când nu ai mai scris. Felicitări pentru reușite! Poți să îmi dai niște detalii despre cursul de NLP? Ms.

  1. Profit de cele două zile libere să scriu despre asta, cred că sunt un pic îndrăgostită de NLP așa că o să încerc să o țin scurt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: