Hello october

Poate povestea cu rezonanța Schumann e adevărata, parcă ieri îmi făceam lista cu ce aș avea de făcut în septembrie și deja mâine e octombrie.

Pe lista aia figura cititul. Cu chiu cu vai am reușit să citesc 2 cărți jumătate,într-o lună, adică aproape cât aș fi citit în două zile pe vremuri.

Și nici cărți mari sau grele, nuuu, lucruri ușoare cât să îmi reaiua obiceiul. Nu cred să mă apuc să le scriu vreo recenzie pentru că nu am atât de multe de spus despre ele totuși două s-au dovedit utile.

Un an la malul mării de Joan Anderson e o carte pe care fiecare femeie peste 40 de ani ar trebui să o citească, poate chiar mai devreme, e o carte pentru femeile care mai au ceva de spus chiar dacă restul lumii nu crede asta.

O carte despre cum să tai legăturile cu lucrurile care nu te mai fac fericită și în care nu te mai regăsești fie că este o casă, un job, o relație, să te retragi la malul mării, în vârful muntelui și mai ales în tine însăți pentru a te redescoperi, pentru a te înțelege pe tine, cea care ai devenit, pentru a învăța să te descurci din nou singură înt-o lume în care tu ești importantă și pentru a-ți permite să o iei de la capăt.

Lista de dorințe de Anna Bell e într-un fel despre același lucru, Abi încearcă să bifeze toate dorințele de pe lista fostulu ei iubit în speranța că îl va determina sa se întoară la ea.

Mie mi-a amintit cât de important este să ai o lista de dorințe a ta și mai ales să bifezi aventurile de pe ea. Mi-am dat seama că nu mi-am făcut de vreo 2 ani o lista așa cum se cuvine cu dorințe mai serioase decât  ”să mă odihnesc o zi pe săptămână”.

Mai sunt 3 luni din anul ăsta, în decembrie de regula sunt prea multe de făcut pentru a amâna și lista de dorințe pentru perioada aceea așa că m-am decis să devansez scrierea ei pentru octombrie și ăsta va fi obiectivul meu prioritar pentru o luna întreagă: lista de dorințe pentru 2019.

Cine se mai baga?1a5baa55d192b2c31aa1edae82316962

4 răspunsuri

  1. eu imi fac de obicei lista de dorinte in ianuarie, dupa ce imi fac bilantul pe anul trecut si aleg cuvantul anului care urmeaza.Mai am de bifat chestii pe lista de 2018, si se anunta inca 3 luni pline pentru mine.
    Dar e o idee interesanta sa-ti faci lista de pe acum 🙂

    1. Daca mai apare ceva până în 2019 adaug, dar vreau sa intru în anul ăla știind exact ce vreau de la el, cine vreau sa devin si în mare parte cum 🙂

  2. Eu am o lista de obiective. Ma lupt cu dorintele care pot fi nesfarsite si incerc sa acord importanta doar nevoilor. Lista mea de obiective nu o stabilesc la o data anume. Dar in fiecare luna imi propun sa hotarasc obiectivul lunii in curs sau obiectivul lunii urmatoare. Pentru mine este cel mai bine asa. Si functioneaza. Este ceva flexibil si care se pliaza perfect pe felul meu de a fi. Pentru unele obiective a ajuns o luna pentru a le transforma in obiceiuri, pentru altele mai mult. Pe unele le-am pastrat, pe altele le-am abandonat.
    Multumesc pentru ca existi! Tu ai fost factorul declansator al schimbarii din viata mea. Te voi citi in continuare. Iti urez sa ai parte de multa inspiratie atunci cand iti vei redacta lista!

    1. Mi-ai înseninat ziua :). Am liste de obiective, puncte care sa ma ajute sa cresc obiectiv dar acum vreau una de dorințe poate nu atât de inspirate economic dar ceva care sa ma ajute sa visez ceva genul: să mă îndrăgostesc la Roma sau sa prind festivalul dela Gărâna, ceva care să îmi coloreze un pic viața

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: