intre timp

Aparent e ceva mai dificil decât înainte să scriu, in mare parte pentru că mi-am pierdut obisnuinta, asta e in vreme ce unele obiceiuri se nasc altele dispar și calea de mijloc e greu de găsit.

Dacă nu mai scriu la fel de des am căpătat însă un nou obicei care va implini in curând o luna, exercitiile fizice, nu multe, nu grele, cât să încep să mă obișnuiesc. Oricum în alegerea lor trebuie să țin seama și de multele mele oase nu la fel de bun ca acum 20 de ani :).

Dar funcționează, în fiecare zi la șapte, șapte pe trecute fix, asemeni lui Farfuridi ma deplasez in sufragerie și am nu am treabă execut programul de mai jos impreuna cu alte cateva exercitii clasice.

Intre timp am descoperit că mi-e dor de colectarea pe categorii a deseurilor,aici duc degeaba sticla separat de palstic si hartie la ghena, toate ajung in același loc, dar poate s eva găsi o solutie si pentru asta.

Mai am pe agenda găsirea unei solutii prin care sa elimin multiplele pungi si pungute care ma invadeaza, refolosirea ajuta dar nu rezolva pe fond problema, am plasa de cumpărături mereu in geanta, am trecut de la gel de duș la săpun pentru că mi se părea prea mult plastic aruncat si nu pe apa Sâmbetei cu toate sticlele alea dar nu am reusit sa depășesc spinoasa problema a cumpărării de struguri care vor fi cântăriți la casă altfel decât într-o pungută. Si de fiecare data cand cumpăr așa am in mintea imaginea asta downloadPlaneta asta era mult mai fericită înainte de evo/involutia oamenilor nu?

4 răspunsuri

 1. Categoric multor vietuitoare le era mai bine fara noi.

 2. Ce dor imi era de tine! :)))) Si eu vreua sa scap de plastic, in masina port permanent 2 plase din panza pe care le spal la nevoie. In piata numai accept pungile de plastic. Sper sa iti ajute Cel de Sus cu masina, de 3 ani de cand conduc nu ma vad o zi fara masina.

  Sper ca in rest esti bine, cu economiile la locul lor. Un semn in viata mea a lasat acest blog: gatesc extrem de des, inclusiv dulciuri si paine, fac piata saptamanal (inainte daca ajungeam o data pe luna), am buget lunar si un plan de economisire. Insa la noi va incepe in mai putin de 2 luni construirea casei si intre necesar si creditul de la banca este o diferenta de minim 10.000 euro care trebuie completat din casa. Pentru luna asta procentul de economisire este stabilit la 65%, sper sa ne descurcam macar la 40% de-acum inainte (incepe scoala, vom plati afterscholl, cresc facturile).

  Mai vorbim, daaa?! Adica tu mai scrii, noi comentam!

  1. Sigur mai vorbim, e din nou timpul să fac niste schimbări în viața mea și cumva faptul că imi impart gândurile cu voi și ideile pe care le primesc ajută mult. Sfârșitul lui 2018 va fi mai mult decât interesant 🙂

 3. Eu am sacosele mici de panza, cand merg la cumparaturi ii iau cu mine la piata. Unii pietzari inca nu s-au obisnuit (desi fac asta de 2 ani), altii apreciaza.
  Pt branze refolosesc cutiile de la inghetata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: