O fi bine? O fi rău?

Există uneori lucruri spuse sau făcute să te lovească și care se dovedesc a fi un adevărat ajutor, în cazul meu un compliment.

Mă deplasam  fără chef spre piață să îmi achiziționez o pâine. Am decis să ies la 8 jumătate deși erau undeva la -18 cred, pentru că pe la 10, când e mai cald, la magazinul ăla se formează o coadăăăăăăă insuportabilă. E drept la 10 aș fi găsit și pâine cu semințe dar nici aia cu ulei de măsline nu e rea.

Și cum mergeam eu așa tremurând pe interior am decis să duc și gunoiul ca să nu mai ies azi din vastele apartamente., care gunoi pe o săptămână era undeva la jumătate de pungă.

Amu’ lângă containerele noatre îți fac veacul niște cetățeni care tot caută diverse, la o adică fac un bine că aleg cutiile de metal, sticle de plastic, cartoane și le duc la reciclat bănui.

Pe când mă apropiam și era clar că am de lăsat ceva, unul din copii pornise spre mine cu intenția să îmi ia plasa, punct pentru el, că e mai ușor să alegi ce vrei din plasă decât să te urci în ditamai tomberonul după ce plasa a ajuns în el.

Cam pe atunci o aud pe maică-sa strigându-l să vină înapoi, relativ nervoasă ”Că asta nu aruncă decât gunoi”.

Mă gândesc că am făcut ceva pași pe calea bună dacă profesioniștii recuperărilor consideră că arunc numai ce nu se mai poate folosi/recicla în nici un fel .

1f711a3c61e24c57c1c5e65ff70a88c9

2 răspunsuri

  1. eu il duc o data pe sapt. si uneori si mai rar :)) asa ca dupa mine chiar nu au ce sa colecteze

    1. Nici tu nu esti bună la casa recuperatorilor :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: