Ploua mohorât în ianuarie

Iar nu am chef de scris lucruri serioase, adică bani, rate, dobânzi, o să vină ea și vremea când o să mă intereseze iar subiectul și cred că nici nu e departe.

Azi am de gând să șed blând și și să croșetez ceva, ar trebui să mă gândesc serios la un plan de vânzare chestii croșetate pentru că oricum nu am ce face cu ele, eu în sinele meu nefiind mare fan, momentan lucresz cu dedicație pentru o bebelușă ce va să vină deci suntem în grafic.

Probabil articolul ăsta ar fi stat mai bine pe celălalt blog dar cumva wordpress a devenit mai prietenos și mi-e mai ușor să scriu aici.

Tot azi m-am gândit la superstiții: noroc, ghinion treburi din astea și am ajuns al concluzia că în cam orice  domeniul norocul și-l mai face și omul cu mâna lui.

De dimineață am privit afară și cum nu era încă lumină bine am crezut că nu plouă sșs că am plecat fără umbrelă. În fața blocului am constat că Busu și realitatea sunt două chestii care nu se pupă deloc, ploua mărunt după cum se vedea în bălți. Spre surprinderea mea am stat trei secunde nedecisă sub porticul blocului trecând în minte alternativele pentru a nu mă întoarce din drum să iau umbrela.

Să folosesc taxiuri, stația e la doi pași nu aveam cum să mă ud până acolo ar fi costat vreo 20 de lei pe toată ziua, să folosesc autobuz, costa vreo 6 lei dar stațiile erau departe și fără adăpost, clar mă udam și așa rămâneam până la întoarcerea acasă . Între un posibil ghinion al întoarcerii din drum, 20 de lei rămași în buzunar și o răceală probabilă am descoperit că nu sunt totuși așa superstițioasă, m-am întors și mi-am recuperat umbrela.

Așa că am mers pe jos spre lucru, cu umbrelă cu tot și am privit în jur. Mie îmi place ploaia, îmi plac și zilele astea fără soare, umede, mohorâte și bătute de vânt dar privind strada nu mi-a venit să cred cât de puține umbrele vesele sunt. De ce preferă oamenii umbrelele întunecate? Ziua ar fi mult mai frumoasă dacă strada ar fi plină de culori într-o zi mohorâtă.

collage

Reclame

8 răspunsuri

 1. Nu cred superstitii 🙂 asa ca daca am musai nevoie ceva, atunci ma intorc si iau.
  In rest, si mie imi placea ploaia. Totul insa are o limita :))))) – cu ploaia am depasit limita. Ca sa imi sterg mohorarea de pe fatza imi caut cadou de ziua mea: cazare la Paris 😉

  1. La cum merg treburile ar trebui să găsești prețuri bune, oamenii se cam feresc de Paris zilele astea

  2. Pacat ca la Paris nu numai ca-i mohorit, dar mai bate si vintul…

 2. Eu fac lumea mai frumoasa, am umbrela rosie. Cred ca am si scris despre ea la un moment dat 🙂

  1. Eu am un roz de prințese că aia mai era colorată când m-a prins ultima ploaie prin oraș 🙂

  2. Eu am una mare si roz inchis. La cit e de mohoriat vremea la noi, trebuie umbrela vesela.

 3. In ton cu subiectul: la munca ploaie+ninsoare (!), acasa ploaie. Nu port umbrela de felul meu (chit ca-i neagra), imi trag gluga peste cap si gata. Nu-mi place sa am mana ocupata :))

  Iar de fel sunt superstitioasa. Nu m-am intoarce deloc acasa dupa umbrela, mi s-a intamplat insa sa ma intorc dupa acte, iar daca am putut sa aman rezolvarea actelor pentru alta zi am amanat. Sunt plina de superstitii.

 4. Eu sunt plina de superstitii…dar am renuntat la asta cu intorsul de mult, : odata ce-am tras usa imi aduc aminte de tot ce-am uitat, asa ca in 9 plecari din 10 ma intorc.
  Si invariabil cind plecam in vacanta si pornim masina, careva din noi isi aduce aminte de ceva uitat, asa ca se intoarce, dar intre timp altul isi aduce aminte de altceva si se intoarce si el. Mai grav a fost cind ne-am adus aminte la 100km de casa ca n-aveam actele copiilor si plecam in strainatate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Mânăstirea Orlat

Toate câte cereți, rugându-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea.

imi iubesc orasul meu

Blog despre importanta fiecarui leu

arakelian

lumea mea, si-a altora.

Povesti dintr-o casuta mica

Blog despre importanta fiecarui leu

Dulce Casă

Blog despre importanta fiecarui leu

Luxul Simplitatii

despre frugalitate, consum responsabil si evitarea risipei

Despre oameni si carti

Blog despre importanta fiecarui leu

Socotim pentru tine

Blog despre importanta fiecarui leu

la casa noua

Blog despre importanta fiecarui leu

Mademoiselle au chapeau rouge

Blog despre importanta fiecarui leu

Oglinda lui Erised

Blog despre importanta fiecarui leu

%d blogeri au apreciat asta: