Ajutor la cumpărături

Scurt, cât aștept să crească nițel cozonacii, dacă nu sunt ocupată am obiceiul prost de a-i tot deranja. S-ar putea să îmi iau mașină de pâine special din cauza asta.

Despre ce voiam să vă spun?

Despre un instrument drăguț tare, care momentan este gratuit, probabil când vor ieși din faza beta să fie o aplicație plătită, nu știu sigur, de care am dat din greșeală într-o dimineață la tv.

Se numesc Cofffre și sunt niște băieți deștepți care au scris un programm aplicație ce o fi ea, pe care o instalezi și îți apare undeva în colțul ecranului pe calculator.

Când intri pe site-urile de cumpărături online, marchezi obiectele pe care le-ai cumpăra dar aștepți reducerile , îți creezi o listă și îți vezi de ale tale.

Când apare reducerea vei primi un mail.

Pentru testare eu am ales o periuță de dinți electrică. Era cam 120 de lei la momentul ăla, evident după asta am uitat de periuță și de aplicație și mi-am văzut de ele mele.

Acum vreo două zile am primit un mail, periuța intrase la reduceri ajunsese vreo 90 de lei. Dacă mi-ar fi trebuit aș fi luat-o dar cum nu e musai mai aștept. Mi-am făcut însă liste cu o mașină de spălat rufe. Asta chiar îmi trebuie și e destul de dificil să tot cauți la câteva zile pe toate site-urile poate-poate a băgat cineva o reducere.

Acum, aștept mailurile de la ei și evident strâng de zor bani .

Dacă vreți să îi încercați îi găsiți aici 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: