Lie to me

Exită un serial ”Lie to me”, despre oameni antrenați să recunoască și să interpreteze microexpresiile faciale, le poți spune ce vrei ei or să știe ce gândești de fapt dar nu exprimi.

Eu nu fac parte din ei, facturile mele sunt plătite pentru că eu citesc printre rânduri, e treaba mea să știu când un cuvânt nevinovat dintr-un contract o să ne facă peste ceva timp să plângem că nu am insistat să îl schimbăm.

Poate trebuia să scriu postarea asta prima, ca să ne înțelegem din capul locului la toate comentariile la care depistez cuvântul acela special care îmi atrage atenția voi riposta.

Nu, nu o să dau un răspuns mai elegant decât comentariul pentru că nu văd de ce, blogul meu e blogul meu, nu te forțează nimeni să mă citești și cu atât mai puțin să comentezi lejer peiorativ.

Și da, comentariile trebuie aprobate de azi încolo de fiecare dată, pentru toată lumea, pentru că așa cum spuneam e blogul meu, e dreptul meu să decid cum vreau să mi se vorbească, mie și celorlalți cititori.

5 răspunsuri

  1. De acord cu tine, dar parerea mea e ca in scris e mult mai usor sa fii prost inteles, adica pentru ca tonul nu se poate exprima in scris .

    Ba chiar si in viata de zi cu zi mie mi se intimpla sa fac gafe enorme(din prostie, din naivitate?) fara sa imi dau seama, fara pic de rautate si fara absolut nici o intentie. Deci cuvintul pe care spui ca-l depistezi s-ar putea ca doar tie sa ti se para peiorativ, dar celui care l-a scris nu, ca doar nu l-a scris cu intentia de a te jigni.

    1. Aș putea fi de acord cu tine dar daca persoana cealalta iti spune ca formularea ta nu e fericita iar tu in loc să spui că nu asta a fost intentia ii spui ca nu are 7 ani de acasa inclin sa cred ca am detectat corect ”cuvantul”

  2. O sa-ti fie greu sa aprobi de fiecare fată un comentariu. Blogul meu e setat sa fiu nevoită sa aprob doar primul comentariu. Apoi e decizia fiecaruia de de ceea ce comentează. Dar sigur că la fel de mult conteată ce fel de oameni iti citesc si comentează. 🙂

    1. Așa era setat si al meu, dar uite ca mai ai surprize. Daca o sa fie prea greu sa administrez treaba asta o sa renunt la blog si gata, mai bine lipsa decat unul care sa nu imi placa 100%

  3. Te rog sa nu renunti la nimic. Cui nu-i place sa citeasca altceva. Si eu am decis sa aprob personal fiecare comentariu pt ca blogul meu nu este un forum de discutii libere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: