Bucataria

Dacă vă întrebați pe unde am fost să știți că montatul bucătăriei nu e așa ușor cum crede lumea.

Întâi a venit mobila, după ce ea a fost montată cu simț de răspundere am descoperit în extas că spatele dulapurilor de jos îmi acoperiseră priza care a devenit nefuncțională, deci s-a întors echipa și mi-a decupat o gaură în dreptul prizei. Logic nu am nimerit în spatele unui dulap ci în spatele sertarelor când trebuie să ajung la priza aia e o aventură întreagă.

După care a trebuit să ne conectăm la gaz, la apă, chestii din astea care fac o bucătărie utilă.

Aici a trebuit să chem forțele speciale, nu, nu sunt neajutorată tehnic dar am suficientă forță în mâini să deschid un borcan de dulceață nu să strâng șuruburile vreunui racord.

Am avut noroc , ajutoarele au venit promt, s-a constatat că bateria a venit cu niște racordusri cu 3 cm mai mici decât era nevoie, am cumpărat altele, s-au făcut racordurile și am încercat cu emoție inclusiv priza aia greu accesibilă.

A fost poetic, de câte ori încercam să folosim ceva cuplat la ea sărea siguranța generală a casei. Am renunțat și am zis să chemăm un electrician totuși.

Trei zile mai târziu am venit acasă și am găsit o pată pe peretele dormitorului, din cauza deosebitei calități, mulțumesc pe această cale producătorului furtunul racordului de apă caldă din bucătărie se juca de-a aspersorul.

Cumpărat seria a doua de furtune și le-am montat, încă le verific de mai multe ori pe zi, se pare că de data asta am avut noroc.

Între timp am tot sunat după electrician. Omul era ocupat, am determinat prin forțe proprii că problema nu e a siguranței din tabloul mare ( era una din variante) ci strict a prizei. După asta a venit și specialistul, și-a blestemat soarta crudă când a văzut amplasamentul și dus a fost cică revine azi.

Încă sper să nu fie o problemă pe fir, dacă nici azi nu vine, cumpăr o priză și un creion de tensiune că n-am, opresc le curentul pe prize și o schimb personal că deoareșce se simte nevoia să dau dracului o utilitate educației pe care am primit-o în liceu în care am învățat ce face un circuit electric în toate situațiile de pe lume, ba încă și în spațiu că aveam un profesor deosebit de afurisit.

Am decis în subsidiar ca în ziua în care voi avea vreun copil să mă apuc de petiții în scopul introducerii în școli în loc de religie să zicem a unor ore de treburi practice că ieșim din școală incapabili să spargem un ou sau să schimbăm un bec.

Cam așa arată bucătăria în trecere și pentru că deja m-am întins scaunele urmează în alt post.

DSC_0553

6 răspunsuri

 1. domnitza, dar ai bucatarie super? Ai! Sa o folosesti cu drag! acum ai mai multe de spalat 🙂
  Noi unde ne vom muta e deja utilata (partial, mai e nevoie frigider si masina de spalat vase si de spart un perete, nimicuri, stiu 🙂 ).

  1. Mulțumesc, am să-mi trăiască. La tine e ușor mai ales spartul peretelui pentru care ai nevoie de autorizatie și proiect și xanax 🙂

   1. tocmai evaluai aprt.: nu am nevoie de autorizatie, e perete de 7-8cm grosime 🙂 Deci renunt si la Xanax :))

 2. dar tubulatura de la hota pe unde e?
  ai bucatarie aproape ca a mea, deci e logic ca imi place :)) s-o stapanesti sanatoasa!

  1. E încă în magazin :)). Mulțumesc 🙂

 3. Sa stapanesti sanatoasa bucataria si sa gatesti numai minunatii! Ce-mi place la bucataria ta este luminozitatea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: