Meniul săptămânii 1- 7 noiembrie

Am lipsit ceva timp de pe blog pentru că am avut multe de făcut, a venit bucătăria și e aproape gata, pentru că nu era să meargă totul ca uns, așa că am apă caldă nu și rece, am acces la plită că e pe gaz, câtă vreme nu insist să o aprind electric și am o parte din dulapuri la dispoziție.

Cuptorul e încă în afara atingerii mele și trebuie să discut pe tema asta cu un specialist dar cum am rezistat eu un an fără bucătărie câteva zile fără cuptor nu par tragice.

Și cum am dobândit loc de joacă m-am decis să intru în programul meniurilor săptămânale, momentan numai cu lucruri care pot fi făcute pe flacără.

Duminică e zi de clătite care pot fi umplute cu absolut orice, dulce sau sărat, carne, legume, dulceață, ciocolată, fructe. Clătitele sunt suportul absolut, se fac ușor și sunt delicioase.

Luni și marți

Supă cremă de conopidă

Pui cu ciuperci

Miercuri și Joi

Supă ce pui cu tăiței (poate de casă)

Legume la tigaie cu sos de soia

Vineri

Sandwich-uri la prânz.

În completare mere.

De băut, apă și ceai cât cuprinde și o cafeluță pe zi

Vineri după amiază plec la mama și rămân până duminică, unde nu mai e problema mea ce se gătește, am auzit că îmi face sarmale onomastice, asta o să rezolve și vreo două zile din săptămâna viitoare. Eu o să redactez ceva dulce dar nu m-am decis ce, oricum acolo nu fac eu aprovizionarea în mod curent J

Un răspuns

  1. […] în meniul săptămânii că duminică e zi de clătite. acest minunat fel de mâncare ignorat pe nedrept și versatil […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: