Caise

Azi am descoperit apa caldă şi caisele, mă rog, cred că de fapt sun zarzăre nu contează. Ideea e ca am găsit o superprăjitură de vară care presupune un pandişpan cum l-o face fiecare, eu l-am facut cu cacao.

Se adaugă o juma de kil de caise, cărora le scoţi sâmburii, le tai fasii şi le pui în tigaie cu 2 linguri de apă, 10 linguri de zahăr si o lingura de scorţişoară, până se topeşte zahărul, se evaporă apa etc, obţii un fel de gem dulce acrişor şi parumat, numai bun de pus aşa cald peste pandişpanul disecat în două.

În continuarea programului propun să păstraţi minunea la frigider, noi ne apropiem de terminarea primei tăvi 🙂

48e4fc4bb012c93a41d052b6d278c640

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Eu nu am terminat de mancat negresa, si tu ne zici de altceva …

    1. De pe 21 incep o bine meritata cura de lubenita, acum imi fac de cap 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Mânăstirea Orlat

Toate câte cereți, rugându-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea.

imi iubesc orasul meu

Blog despre importanta fiecarui leu

arakelian

lumea mea, si-a altora.

Povesti dintr-o casuta mica

Blog despre importanta fiecarui leu

Dulce Casă

Blog despre importanta fiecarui leu

Luxul Simplitatii

despre frugalitate, consum responsabil si evitarea risipei

Despre oameni si carti

Blog despre importanta fiecarui leu

Socotim pentru tine

Blog despre importanta fiecarui leu

la casa noua

Blog despre importanta fiecarui leu

Mademoiselle au chapeau rouge

Blog despre importanta fiecarui leu

Oglinda lui Erised

Blog despre importanta fiecarui leu

%d blogeri au apreciat asta: