Azi am descoperit apa caldă şi caisele, mă rog, cred că de fapt sun zarzăre nu contează. Ideea e ca am găsit o superprăjitură de vară care presupune un pandişpan cum l-o face fiecare, eu l-am facut cu cacao.
Se adaugă o juma de kil de caise, cărora le scoţi sâmburii, le tai fasii şi le pui în tigaie cu 2 linguri de apă, 10 linguri de zahăr si o lingura de scorţişoară, până se topeşte zahărul, se evaporă apa etc, obţii un fel de gem dulce acrişor şi parumat, numai bun de pus aşa cald peste pandişpanul disecat în două.
În continuarea programului propun să păstraţi minunea la frigider, noi ne apropiem de terminarea primei tăvi 🙂
Eu nu am terminat de mancat negresa, si tu ne zici de altceva …
De pe 21 incep o bine meritata cura de lubenita, acum imi fac de cap 🙂