Uleiul de argan

Azi ne ocupăm un pic de frumuseţe, mă rog, hai sa zicem de îngrijire că deh nu e obligatoriu să concurăm cu toatele la Miss Univers.

În calitatea mea de copil crescut cu Cosmopolitan în mână, revista nu cocktailul, puteţi fi sigure că am încercat cam tot felul de creme de fiţă, cu rezultate puţin vizibile.

Încă îmi vine să îmi trag nişte şuturi sănătoase gândindu-mă câţi bani abandonam în farmacie pentru dermatocosmeticele care nu ajutau în mod deosebit, privind înapoi dacă aş ami cumpăra ceva de pe acolo ar fi apa termală, în rest sănătate şi noroc.

Să revenim însă, într-o vară pe vremea când faţa mea exploda în tot soiul de treburi dureroase că de estetic nu are rost sa mai vorbim am decis să aleg o cale nouă, am trecut la săpun despre care am vorbit şi uleiuri naturale că de creme eram sătulă.

Şi aşa mi-am cumpărat prima sticluţă cu ulei de argan, pe care am folosit-o cu îndârjire şi pe post de cremă de noapte şi de zi, fără să mai aştept ceva decât să îmi ţină naibii pielea hidratată.

Cu timpul am citit mai mult şi am combinat arganul cu ulei de neem, bergamota şi tea tree şi ăsta e începutul pentru că voi continua să le combin pentru a obţine efectele dorite.

Chiar şi simplu uleiul de argan a funcţionat, cu timpul erupţiile au dispărut, am început să petrec din ce în ce mai puţin timp în faţa oglinzii curăţind pori închistaţi şi puncte negre pentru că şi ele s-au împuţinat şi zilele astea ma văzut chiar porţiuni pe care porii nu mai sunt deschişi.

E un pic trist că nu l-am descoperit mai devreme dar deh o să fiu o babă cu un ten foarte bine întreţinut, mai bine mai târziu la urma urmelor.

După vreun an am adăugat în rutină şi o cremă despre care voi vorbi altă dată dar greul a fost făcut de argan şi deşi l-am folosit aşa cu disperare tot timpul sticluţa aia de 50 ml mi-a ajuns cam un an jumatate pentru că mai mult de 4 picături pe aplicare nu sunt necesare .

Şi dap, link-ul vă duce într-un loc din care aş lua comision dar să ştiţi că se găseşte şi la DM, la preţ rezonabil 🙂

43dd54e843764b256e4d6f418ad94671

 

2 răspunsuri

  1. Si eu am o problema cu porii deschisi si acum cand vine vara cu praf si transpiratie… nu am avut niciodata eruptii dar mi se mai acopera cate un por si colecteaza mizerie. Crezi ca m-ar ajuta?

    1. Uleiul care e pe piata cu certificat EU ar trebui sa ajute, sunt de ajutor si mastile, sa va dau si pentru alea cateva retete de vara, dar eu am ramas convinsa ca uleiul de argan mi-a salvat la propriu piele 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: