Fumuri…parfumuri

V-am promis sa va dau de stire cand aflu de cate o promotie interesanta. Cu toata determinarea mea pentru economii la parfum nu pot si nu vreau sa renunt, o fi o chestie de gargaune dar ori fara haine, ori fara parfum la fel de greu  mi-e sa ma prezint in lume.

Si azi am gasit o oferta care concureaza lejer cu parfumurile mele cumparate din lumea subterana, dap, altii fumeaza tigari fara timbru io imi iau parfumuri de provenineta fiscal incerta, dar clar originale de el mama lor dupa cum se incapataneaza sa reziste.

Asa cum spuneam alea nefiscalizatele costa cam jumatate din preturile oficiale, sa va zic cum era sa pic  io din picioare in mall in capitala cand am vazut ca parfumul meu de 200 de lei era acolo 950?

Sa revin la oile noastre pe Elefant am gasit urmatoarea oferta, era sa zic branza dar mirosurile sunt incompatibile

Alien ala mov cu 291 de lei, care pe mine m-a tinut vreo 2 ani si Carolina Herrera 212 sexy la 155 de lei, daca folosesti si voucherul de 90 de lei de intrare  in club si transportul gratuit,  aproape devine suportabil sa cumperi un parfum fiscalizat. Aruncati un ochi ca nu strica, sunt mai multe parfumuri pe acolo si nu e musai sa va placa alea care imi plac mie,  si dap, link-urile sunt afiliate daca intrati de aici si sumparati puneti umarul la cladirea marelui meu imperiu financiar lucru pentru care va multumesc 🙂

8649086bbbd9fdbc6d90341995e1e07c

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: