Viva Sms pare interesant

Aveam de gând să scriu despre alte lucruri azi dar s-a întâmplat să mă întâlnesc cu un artcol despre Viva SMS. Tot mă gândeam de ceva timp la sistemul americanilor cu aplicaţiile alea ale lor care te anunţă pe mobil de reduceri, oferte, cupoane şi alte treburi drăguţe.

Recunosc nu ştiu din experienţă proprie care sunt avantajele minunatului site, nici nu încerc să vă vând înscrierea pe el, de fapt înscrierea e gratuită, aveţi nevoie numai de un link de al un prieten care aş putea fi eu, deci dacă doriţi să încercaţi la finalul articolului intraţi aici şi se rezolvă.

Am citit numai ce scria la ei pe site şi nu am căutat să verific dacă e ţeapă sau nu aşa că uite concluziile mele.

  1. În primul rand nu te costă nimic să încerci, aşa că pe principiul „Cum n-ajută aşa nu strică” m-am înscris, am primit cu ocazia asta 2 euro.
  2. Se presupune că în baza informaţiilor date la înscriere, dap, e plicticos, trei pagini de  bifat în care să îţi expui preferinţele, oamenii îţi vor trimite Sms-uri de câte ori este ceva interesant în zona ta într-unul din domeniile care te interesează. La fiecare sms primit îţi dau şi 3 cenţi, nu e mult dar nu faci nici un efort pentru ei şi la urma urmelor poate mesajele alea chiar or să te ajute la ceva, mai stii de unde sare reducerea su promoţia la ceva pe care ma strădui sa il cumpăr?
  3. Daca se mai înscrie cineva de pe link-l tău magic, primeşti 10 eurocenţi, daca va inscrieţi 1000 de pe link-ul meu primesc 100 de euro, eh asta da afacere 😛
  4. Toţi cei care s-au înscris de pe link-ul tău devin echipa ta, cei inscrişi de ei pana la gradul 4 sunt tot in echipa mea, de câte ori primesc ei un sms eu primesc un cent şi mai afacere 🙂
  5. La finalul finalurilor, daca am strans 5 euro îi pot folosi să reîncarc o cartelă Prepay dacă de pe asta m-am înregistrat

Dacă am 10 euro pot primi un voucher electronic folosibil în unul din magazinele partenere de mine sau de cui îl dau că nu e nominal.

Dacă am ajuns la 20 de euro sau mai mult îi pot lua prin transfer bancar.

Acum să trecem al dezavantaje: pe segmentul costuri nu am găsit vreunul

Pe segmentul date personale va trebui să le furnizezi un număr de telefon şi un mail valabil.

De asemenea modul de structurare al întrebărilor poate fi folosit în realizarea unor cercetări de piaţă pentru ceva agenţi comerciali, dar Dumnezeu a inventat spam-ul dacă mă deranjează cineva pe tema asta.

La finalul anului o să văd dacă e o treabă bună sau ba serviciul ăsta de alerte prin sms, dar până una alta am decis să mă înscriu că nu pierd nimic.

bb74eb08b244b44184b8839ae171f2f7

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: