Drumurile noastre si costul lor

Dacă tot ne-am apucat să vedem pe ce se duc banii să începem cu transportul. Când mi-am ales casa am alergat mult pentru că a trebuit să îndeplinesc multe cerinţe. Una dintre ele era apropierea de diverse.

Prima economie pe care am făcut-o la capitolul ăsta a fost că nu mi-am luat maşină. Ar trebui să am de mers pe distanţe foarte lungi zilnic să se justifice investiţia iniţială, asigurarea, rovineta, combustibilul şi tot restul. După umila mea părere o maşină îţi consumă chiar dacă nu o porneşti din faţa blocului.

Acum trebuie să folosesc un autobuz de exterior care mă costă 6 lei pe zi presupunând că plec de acasă de dimineaţa, mă întorc seara şi nu mai plec a doua oară. Chiar şi aşa de raportat la staţiile autobuzului în cauză mai merg pe jos vreo 2- 3 kilometri pe jos ca să nu mai iau un autobuz.

Pe viitor intenţionez să merg cu autobuzul numai când plouă foarte tare, pentru că mi-am ales casa astfel încât să îmi rămână numai cei 2-3 kilometri de mers pe jos. Chiar şi aşa tot aş păstra 2 lei pe zi că deh autobuzele de interior sunt mai ieftine.

Pornind de la ideea că nu folosesc autobuzul aş ajunge la vreo 150 de lei pe lună nefolosiţi, daca folosesc autobuzul tot rămân 60 de lei,  e drept că ei or să se ducă dracului în acoperirea ratei dar nu e necesar ca toată lumea să aibă rate şi să folosească în direcţia asta banii economisiţi cu transportul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: